fridaoen    

januar 2012


miss itsommer snart, pliiiis.

åh hei

Tenkte jeg måtte innom å oppdatere dere liiitt. Altså, vinneren av konkurasen er kåret, så det er ikke vits i å kommentere innlegget mer. Jeg har ærlig talt ikke vert inne på blogg.no på ni dager hehe og jeg er ganske usikker om jeg gidder å blogge mere egentlig. Men skal prøve, så det blir sikkert et par innlegg de neste dagene;)

Nå har jeg egentlig sitter på rommet i rundt fire timer for å rydde rommet, og resultat ser slikt ut......
 

Jeg sånn sirka hengt opp tre kjoler, eller noe:P:P:P heheh;P;P eksDE Jeg har forresten ikke vist antrekket jeg brukte på nyttårsballet, så kanje jeg legger dem ut senere! snakkees.
(he he, brukte rundt tre timer på dette innlegget på grunn av den fucka dataen min. Og, ja, jeg vet. Innlegget burde kansje blitt et par hakk bedre, på tre timer...)

Hva skjer i kveld? kommenterer tilbake

KONKURANSE HER!

Hei dere! Da er det på tide med nye konkuranse, så da kan dere vinne et valgfritt deksel fra teleportalen.no. Der finner dere deksler til alle apple produtene og til nokia, samsung, sony ericsson, HTC, huawei, LG, motorola og ZTE. Pluss andre ting som beskyttelser, øreplugger osv;) HER kan dere se hva jeg fikk av dem.

 
  

Lik facebook siden deres HER, og legg igjen link til ett deksel fra teleportal.no i kommentarfeltet! (dere kan velge ett annet deksel når dere har vunnet) 

Større sjangse, jo flere ganger dere kommenterer! 

I byen

Nå er vi i byen å prøver kjoler til ballet neste uke. Jeg har jo allerede kjøpt kjole, men Mona henger liiitt etter.

Synst dere denne var fin? Koster 500,-

okei, nå er jeg sinna

Gaaad, hadde brukt over en time på å finne de beste bildene jeg hadde tatt i år, og hva tror dere skjer når bildene er ferdig å laste opp i innlegget? Jo, bildene kommer ikkje!! ÅHHRG!! Men late meg gidder ikke å laste opp bildene på nytt, MEN så snill som jeg er skal jeg heller ha en konkuranse til dere i morra! wiii, gled dere! 5 av 20 bilder som skulle vere med, orket ikke flere... Visst dere vil se flere kan dere stikke innom weheartit-brukeren min  http://weheartit.com/fridamet (blir jo ikke sur om dere follower heller, da he he)

 Hva synst du om bildene? heheh

onedirectioncutefactsniallsboner:

hyeahzaynmalik:
how do you know? where you there with him or?
No, but he said in an interview :-)xx 

 

Er blitt helt forelsket i http://onedirectioncutefacts.tumblr.com/ ♥♥

Hva synest du om one direction? 

litt nytt
er ikke så 'rosa' så den ser ut som, mer nude.

Har kjøpt nyttårsballkjolen min i dag, dere får se den bedre om to uker! snakkees
 

bursdag atm

sitter i bursdag nåå. Men nå skal vi spille HEHE.

Skjer i kveld?

HVORDAN LAGE FARGE EFFEKT I PHOTOSHOP

Har ikke hatt tid til å blogge idag, siden jeg har vert i byen og handlet inn mat til buursdagen min! Så jeg fant denne på gamle-blogggen min, og tenkte jeg kunne reeblogge det;)
 Sei ifra om det var noe du ikke skjønnte!

innkjøp de siste dagene
Hei dere! Jeg har vert syk siden i går, men hadde uansett ikke klar å komme meg på skolen idag siden døgnrytmen min er helt fucked up, klarte ikke å sovne før halv 5 i går:( så nå sitter jeg å chiller med Gossip girl, godterii og sorterer bilder på laptopen (skulle skrive pc, men laptop hørtes kulere ut he-he). Men jeg lurte på om dere ville jeg skulle begynne å poste et innlegg fra en leser...f.eks hver søndag? Søndager er alltid så kjedelige uansett.

spørr visst det er noe dere lurer på hvor er ifra!

VLOGG; smokey eyesHEHE...Er altså jeg som sminker og mona som er i videoen. Var utrolig mørkt i begynnelsen, men det ble
mye bedre halvveis sirka, så... Enjoy! ...eller noe.

Spørr visst det er noen av produktene dere lurer på hvor er fra! 

på kafé

Atm sitter vi kafé, mona skal ligge over hos meg i natt! Men nå må vi nesten stikke, stenger 11 HEHE.

Hva skjer i kveld?

new year


_canon eos 500dHåper alle hadde det gøy i går, og får et fint 2012♥

hits