fridaoen    

juli 2011


UPDATE FRA BILEN

Hei dere! Nå er det rundt to timer til vi ankommer oslo. Jeg gleder meg kjempe mye til til å begynne å spille fotballkamper på norwaycup. Vi har sydd 'sørgebånd' til hele laget, og etterpå skal vi gå i rosetog. Og visst noen lurte på hvor langt et er å kjøre fra førde til oslo så er det 8 TIMER...!!! liksom

 

 
hehe....fine bilder <3

Snakkes da, dere! ØNSK OSS LYKKE TIL! 


 Konkuranse her (link)!

sangvlogg: utøya/osloHei dere! her er en sang jeg skrev til alle dei pårørende og dei som var innblandet i det som skjedde i oslo og på utøya. Jeg er altså stolt av å vere norsk, og det håper jeg dere er også! (Haha, jeg suger på gitar..)

Hva synst du? 

shoppingtips

Mange av dere har sikkert engang ønske dere en dyr mulberry, prada, gucci eller chanel veske, men ikke hatt rå. Men når jeg var i tyrkia for noen uker siden vart jeg kjent med en mann som kunne lage kjempefine vesker. Jeg kjøpte to vesker av han;
Prada milano

louis vuitton

Bare send e-post til han med bilder av en veske du liker, så lager han den og sender den til deg! >ozguraslandag-fb@hotmail.com< (husk å skriv e-posten på engelsk). Skriv at en jente som var der for en måned siden tipset deg, da får du litt billigere.
Men nååå må jeg stikke på trening! snakkees. Har du vert i tyrkia i år? haha

ny header
Bruke denne, den gamle eller lage ny? :) 

ryddepia

Hei dere! Jeg er hjemme alene og kjeder ræva av meg, siden alle er på ferie untatt lille, stakkars meg:( Siden jeg reiser til norwaycup på lørdag, vurderer jeg å rydde klærne mine siden romme mitt ser ut som.... ja, jeg vet ikke hva. Jeg har tusen bager fulle av klær og ting, jeg glemmer _hele_ tiden å pakke ut etter reiser.

Rydde<3 nei, jeg velger gossip girl, ehe. HEJDÅ!Hva gjør du i kveld?

i wish i was fearless

...like a childcanon eos 500d, modell; oda

Hei dere! nå stikker jeg snart til byen for å ta litt sol og spise frokost med bestispia mona, som jeg ikke har sett på nesten en måned! Vet ikke helt hvor turen går etterpåå, jaja, snakkes!
 
(tusen takk til dere som har stemmt på meg i fotokonkuranse, håper flere vil stemme på meg her

FÅ KOMMENTARER

Hei dere! Jeg ville bare be dere om en pitteliten tjeneste, og det er å stemme på meg i en fotokonkuranse her.
Dere kan stemme maks 3 ganger, og får igjen så mangen kommentarer som x ganger dere stemmer. Da blir
jeg utrolig takknemlig! Temaet er sommer og dette er bidraget mitt:Men dere, visst dere synst dei andre bidragene er bedre, vil jeg ikke at dere skal stemme på meg! Stem på den
som fortjener å vinne;)

Jeg føler meg så slem når jeg sitter å skriver om at jeg vil vinne en konkuranse nå når stemningen er så trist, og
nesten hundre folk har gått bort. Håper dere skjønner at jeg tenker mye på det. Kondolerer veldig til dere som
har innblanding i saken. 

Takk dere! Har du stemmt? 

15 visste du at...

1. Jeg elsker å lese. Leste foreksempel 259 sider av en bok i går om noen som designer klær (Gutter, glitter og gulltråd av Sophia Bennett).

2. Jeg er sykt sjenert og har dårlig selvtillit.

3. jeg elsker fotball.
 

4. Jeg har blogget  i tre år, men bare noen måneder på denne bloggen.

5. Jeg er bare 1,58 høg. sadface.

6. det verste i hele verden er regulering. Det er fuckings vondt og styggt.

7.  det beste i verden er pommes friets, venner og klæær.

8. Lykke tallet mitt er  8.
 

9. Min største drøm er å ende opp i London som motedesigner eller bare noe innen mote, utseende, fotografi eller skriving. Never gonna happend.

10. Justin bieber eier alle og er sinnsykt hooot.

11. Jeg legger kjempe fort på meg, og den eneste grunnen til at jeg ikke ser ut som en vandrene bolle, er at jeg trener så mye.

12. Moteinspiasjon for jeg fra kjendiser som miley cyrus, lauren conrad og blake lively, folk på gata og aller mest fra andre bloggere.

13. Jeg kommer fra Førde, by med bare FIRE handlesenterer, og jeg snakker derfor nynorsk (derfor jeg aldri har videoblogger, altsåå)
 
14. Jeg hater å dysje. Det er kaldt og jeg ser ut som en puddel etterpå (nå hørtes jeg ekkel ut, men jeg dysjer altsåå)

15. Mari haugersveen, kjæresten til petter pilgaard, er tremenningen min. Jeg er så kul.
Creds til dem som gadd å lese alt, og se alle dei randome bildene. Grunnen til at jeg ikke blogget i går var at jeg var opptatt med å se alt om det som skjedde i oslo og på utøya. Håper alle forstår det... Snakkes!

Mye du visste?

nails

sykt dårlig tatt på, heeheh. Canon eos 500d.

Synst?

book of love


canon eos 500d

Elsker den rosa boka mi! Greit å ha noe å skrive i når man kjeder seg, for å skrive ned inspo til blogging eller for å huske butikker o.l. Jeg bruker den også til å tegne ned klær, som kjoler, vesker og bikinier. Elsker å 'designe' mine egne klær, haha, nørd.Ganske grei å ha med på stranden eller med bassenget når du soler dei. Jeg skrev ned hva vi hadde gjort i syden nesten hver dag. haha, nørd #2.  rosa 

Synst om bildene?

noen bilder fra tyrkia


dag 2stjerna

i nuet
Jeg har ikke skrevet så mye fra tyrkia, så spørr visst dere vil jeg skal skrive litt. Jeg har et par morsome historier som jeg godt kan skrive. Let me know! Nå stikker jeg på hytta.....igjen. Mobilt bredbånd 4live. Ehe, snakkees!

by the ocean


canon eos 500d

Synst?

cabin pictures

OK, jeg har vert på hytta mi ca en million ganger i sommer, meeen er altfor lat for å legge inn bildene.. sååå, her er noen av bildene.


sexy

verdens besteeok,måtte bare.........
 

Har du hytte?

Hva gjør dere i kveld?

Heldige meg er stucked på hytta igjen, og mobilt bredbåndt er treigt. Til alle som skal kjøpe bredbånd, ikke kjøp telenor! Men nåååå må jeg sole meg litt, siden jeg ikke vart noe brun i tyrkia. Bilder, innkjøp og blablabla kommer når jeg er hjemme igjen. Hehe, snakkees.
 Hva gjør dere i kveld?

Hello norway

....goodbye turkey. Hei dere! En uke siden jeg kom hjem egentlig, men har vert låst fast på hytta. Har vert for opptatt med å synest synd på meg 
selv til å ha blogget..heh. Og siden alle leserene mine har stukket av, sitter jeg å skrivet til meg selv. søtt. Men uansett, bildene 
og innkjøpene kommer senere! snakkzz.

Har du vert i syden i år?

SANGVLOG


down to earth-Justin bieber

Hei dere, jeg koser meg sykt i syden! I dag har vi egentlig bare chillet med bassenget, og i går var vi på bbq-fest. Nå er det btw 32C, wiiii. Beklager for dårlig blogging, fikk ikke internett før i dag. I morgen skal jeg bade med delfiner! hihi.

Hva synst du? 


 Se denne fine bikinien HER, elker den!

ballerinas
hm

sykt dårlige bilder, vet.... Like?

hits