fridaoen    

august 2011


syk idagOg menst dei andre var på skolen, stakk jeg og lena til byen! Noe som var.....ikke smart. Jeg håper feberen min sender
seg på neste tog til london*, det er så kjedelig alenee. Heldigvis kommer mona ned om litt for å se HELLCATS med meg! wiii

*Hater sånn blogging, sånn 'imunforsvaret mitt har visst reist på ferie uten meg'-ish.ØNS MEG GOD BEDRING DA! snakkees

hvilken kjole?nr.1-bikbok nr.2-bikbok nr.3-carlings


Hvilken av kjolene synst dere er finest?

sunday


42# tommeren min

Anbefaler alle å se 'just go with it', den var kjempe gøy / fin (jeg bruker headweb for å se filmer på nettet)! Nå er mona akuratt gått hjem, og jeg sitter å loner med tv'en. Haterrr søndager! Var i tilegg et par timer i kyrkja i stad også-1 down, 8 to go...  snakkes!

Gjort i dag, da?

american flag

Elsker den genseren! Se (og kjøp) utrolig kule vintage klær her!

Hei dere! Hele dagen idag har gått til å vere i kyrkja   Men det blir vel verdt det når jeg er blitt konfirmert og pengene håver inn...ehehe. Uansett, morgendagen blir også i kyrkja, men etter det er det mangen uker til neste gang. wiii... snakkes!

Synst om genseren?

pakker i posten

Long time, no see! Jeg har vert alt for opptatt med hellcats for tideen....og kansje litt skole også da. Men nå er pausen min over, og jeg tenkte å vise dere noen sponsorgaver jeg har fått i mellomtiden:-)Solbrillene er fra superkul.no og dagkremen er fra illusion.no. Solbrillene tror jeg blir gitt vekk i en premie snaart. Kremen har jeg ikke fått prøvd skikkelig enda, men til nå er jeg vartfall veldig fornøyd med den. Og et stoort pluss, er at det er speil på lokket. oje!

snakkes! Noen som har prøvd dagkremen?

TAKE ME TO
...LONDON! vi sitter å ser på turer til london nå. Har så sykt lyst, men mamma er ikke like keen. Kan heende det blir en tur med monabestis og søstra mi i høstferien, men vi får see:-)

Vert i London?

inspo by me


canon eos 500d, _privat

Noen bilder tatt dei siste dagene. Forresten (!!!), kan hende jeg har fått byttet til meg plass på den konfirmasjonsleiren jeg ville på! wiiii. btw har jeg laget en salgsblogg siden rommet mitt er fyllt atm, men legger ikke link til bloggen før den er ferdig og sånn. hihi, snakkes!

past 2 days
Noen som lurer på hvordan dette skjedde? Jeg har video!

Hytta med monabestis Til info, så badet jeg også! Det har vert kjempefint vær, så vi har bare chillet hele tideen:-D Jeg kom forresten ikke inn på den konfirmasjonsleiren jeg ville!!! fml, og nå pøseregner det.

snakkes! 

vlogg: sminke

takk for startsbildet, youtube


Litt fail video egentlig, så måtte speede den opp liiiiitt. Glømte å fikse brynene, og kameraet ble utladet
på slutten. Litt vansklig å få med seg når jeg viste sminken, så her er det jeg brukte: 

foundation // max factor
foundation kost // www.elf.com
øyebrynsgele // hm
mineralpudder // www.elf.com
pudderkost // hm
bronzing pudder // maybelline
mascara // chanel
eyeliner // max factor 

Hva synst dere? 

WANTS illusion

illusion.no


drømmer meg bort på illusion.no nå elsker bikiniene derfra!

hva synst du om illusion?

long time, no see

Hei dere! Nå er det tolv dager siden jeg blogget til dere sist, det vart så stress med norwaycup og det deer. Men koslig at noen av dere har fortsatt å stikke innom! Visst dere lurte på hvordan det gikk med oss på norway cup, så gikk vi ut på kron og mynt...KRON OG MYNT FOR FAEN. Men vi kom oss ivertfall til A-sluttspillet og tapte ikke en eneste kamp gjennom uka, menst kveldene ble brukt på club mango.wiiii. Etter det har jeg vert i kristiansand, og i går var jeg på kanye west på øya festivalen. Jeg blogget btw ikke denne uka fordi jeg har vart opptatt med å sove, spille COD og spise. SOMMER<3  okei, dette innlegget ble rot. snakkes.

 
Drillo, respekt!


Random utplukking fra facebook-bilder heer. Jeg kan legge ut flere bilder senere visst dere vil. Men nååå sovner jeg. neida, joda...nei. Men snakkes ivertfall!

Spiller du fotball? 

hits