fridaoen    

september 2011


t.g.i.f

thank god it's friday 

Hei dere! I går til idag hadde vi hele klassen samlet på hytten min, og jeg har ikke sovet et minutt i natt. Vi var våkene hele natten og grillet osv, så nå har jeg akuratt tatt en liten powernap. Skal bare se et par episoder pretty little liars (hekta!!!! takket vere mona) og spise litt, så skal jeg på jobb. Aahh, orker ikke. 


andrè, lena, beina til sondre, kjetil og andreaamalie

Noen bilder fra turen som har blitt lagt ut på facebook, haha. Kan sikkert legge ut flere om dere vil? Snakkest da, dere. Og god helg!

Skal jeg legge ut flere bilder?

PLL smoothie

Heeej. Har akuratt sett pretty little liars og laget smoothie med mona, og skal snaart stikke å trene. Jeg hater mandageer. Fint innlegg. Takk.


bare for å vise hvor langt hår jeg har begynnt å få, wiii

ostesmørbrøød liksom

Ganske usikker på om jeg skal poste dette innlegget,er så flaut,  men ingen leser dette uanseett:)

Hva er yndlingsdagen din i uka? haha, herregud.....

gina t kjoler

Synst disse kjolene er så fine og enkle. Også koster dei bare 199! Tror jeg ville gått for den svarte. Det var utrolig mangen andre, fine kjoler også! Skal vise dere noen flere senere, disse var dei første jeg fann. Har akuratt vert fire timer i kirka (<3<3), og nå er det til med engelstekst. Moa dress: Gina Tricot 

Hva synst dere om kjolene? 

saturday night


vi vart plutslig tagget i et bilde på facebook, mathias<3 
alexander som datt av stolen <3 haha


Herregud, aldri ledd så mye før! Mathias (første bilde) møtte jeg og anne linn omtrent førti ganger på chatroulette, så klokken fem i natt skypet vi heller med han. Vi snakket med utrolig mangen flere, men tok ikke så mangen bilder da. Men jaaaa....jeg sitter faktisk å blogger om chatroulette nå, så tror jeg stopper her.

Snakkes! Hva gjor du i går? (KLEINT innlegg)

pakke fra elfElsker eyeslipsface! Det er så sykt billig, med god kvalitet. Tror det dyreste jeg kjøpte kostet rundt 30kr eller noe.
Spørr visst dere vil jeg skal teste noe av produktene!

Har du kjøpt produkter av elf før? 

its friday, fridayFredaag, endelig! Herregud, kjøkkenet er FULLT av mjøl! Jeg bare kastet liiitt på mona, også kastet hun drit mye i trynet mitt. Takk <3

Liker du å bake? 

hva jeg fikk i postenSøtt hello Kitty ipod-deksel fra iphonedeksler.no!

Er det ikke søøttt? 

Pakke i posten

Har nettopp vert å hentet pakke i posten (okei daa, mamma hentet den for meg), og vart utrolig fonøyd med innholdet, noen som vet hva det er?

 Den som klarer å gjette hva det er får linking i neste innlegg! Nå stikker jeg banen for å spille litt fotball, snakkes!

cat, im a kitty cat

Som dere kansje ser, så hater jeg katter (mona liker dem....). Man vet liksom aldri hvor man har dem, i det ene øyblikket er dei søte også plutslig klorer eller biter dem, gaaad. Hunder 4 life, liksom.

Hva synst du om katter?

dagens antrekk


genser fra gina t , bukse fra bikbok, wedges og hals fra hm og veske fra dna

Skjer med håret'a? okei, så gikk jeg med hettegenser og converse i dag (skrivedag <3). Antrekket er i fra lørdag. FORRESTEN var jeg på konfleir i hele går. Var sick gøy, jeg padlet i kano med to venniner også velta kanoen vår, hehe, KALDT. Men kos, da.

Hvilken topp?begge to er mye finere i virkligheten!

-Dilemma! Den første toppen koster 250kr og den andre 200 på hm. Jeg stikker til byen straks, så svar fort!!! 

Hvilken var finest?

litt nytt
skjorte fra bikbok

sko og hals fra hm

Deeette innlegget skulle vert postet for lenge siden. Tenkte bare: å, må sjekke om jeg har fått noen kommentarer på innlegget, også bare OJ FAEN jeg blogget jo ikkee... Men ja. Er ferdig med den seks-dager pausen min. Ehe, og nå er det idol tid. Har egentlig aldri likt idol, men får så mye inspo til sanger jeg kan spille/synge. Oi, nå babbler jeg. Men deet liker vi, da.

Synst?

TOPSHOP wantstopshop.com


Elsker den siste kjolen! Tok egentlig bare det første jeg fann akuratt nåå, er utrolig trøtt etter jobben og skal se hellcats med monabestis. Det eneste vi gjør er å se hellcats 24/7, geeks. Meeen, ja. Vi snakkes!

synest?

four parfumes

Tenkte å blogge om noe annet en at jeg er syk nå, så her er dei fire parfymene jeg bruker mest (dei fleste yndligsparfymene mine er tommee):


Chanel nr 5

Maria Carey - et eller annet

Avril Lavinge - Black Star

Dior - Hypnothic poison (den beste!!!!)

Hvilke parfymer bruker du?:-)

stakkars meg

Hei dere! Blogger fra ipoden nå, så det blir sikkert litt skrivefeil. Idag er jeg fortsatt syk, men jeg måå bli frisk snart, siden 1. har et driitmorsomt fag i morgen, 2. jeg har første dag på ny jobb på lørdag og 3. jeg skal få mye større rom på søndag(endelig!!!) andre dag på ny jobb.

Atm chiller jeg med tv, godteri, brus og facebook. aaah, jeg burde få en pris eller noe.

Ønsk meg god bedring, snakkes!

hits