fridaoen    

oktober 2011


eyes

Litt mislykka forsøk på cateyes, heheh... Hva synst dere?

bilder fra bergen


før:

etter:anne linn

Kjøpte egentlig veeldig lite i bergen, men skal tilbake men en annen vennine om ikke så lenge:) Skal prøve å få lagt ut innkjøpene snart! Ser dere forresten forskjellen på meg med, og uten sminke? heheh. (Og, ja. Vet det er litt mer enn to uker siden, men...)

Hva gjor du i høstferien? haha, herregud...

poste bloggen din?

Hei dere! Var jo som sagt på nattcup i....natt (neeei?), og var hjemme igjen idag klokka halv 7 sirka. Da sovna jeg med en gang, og nå har jeg nettopp vokneet,heheh. Vi kom ikke såå....veldig langt med fotballen, men vi kom til kvartfinalen tror jeg? Det var iaf veldig gøy,da!

Image and video hosting by TinyPic

Skal jeg poste et innlegg fra bloggen din? Legg igjen link til et innlegg eller hele bloggen i kommentarfeltet, så poster jeg noen innlegg;)

flink da

Har jogget! Men nå må jeg (kansje) begynne å pakke til nattcup, skal møte om en og en halvtime! Hva skal jeg ha med?!?!? ah, dilemma... Uansett, snakkes da!

Hva skjer i helga?:) 

NATTCUP

Hei dere! Tenkte kansje dere ville høre hva jeg skal i helgen? Da skal jeg nemlig spille på nattcup i lag med fem andre søte jenter! Nattcupen varer altså fra klokken 8 om kvelden, til 8 om morgenen. Vi har kallt laget vårt for ÅKKTG (noen som skjønner hva det betyr?...Å-K-K-T-G). Nå holder vi på med å lage ferdig antrekket og sånn. Gleder meeg Noen som skjønnte hva ÅKKTG betyr? 

fine ting på en mandag

TULLA, finst ikke fine ting på mandager. Nå er det lekseøving og kald,våt trening som står på planen.wiii..ikke alltid like flink,da....:(


ØNSK MEG LYKKE TIL, PLIS.

klar til helgaHar så SINNSYK dårlig tid nå, har så vidt begynnt å pakke til konfleir,akuratt dysja, og skal spille fotballkamp om en halv time (skal reise rett fra kampen) Så jaa......HADE !

Hva skal dere i helga?

dagens antrekk

spørr visst dere lurer på hvor noe er i fra:-) Nå skal jeg snart til byen med mona å kjøpe bursdaggave til bigsisteer, også litt godteri og drikke til helgen (skal på konf.leir). 

Hva synst dere om autfaiten? kommenterer tilbake

hei igjen

jeg er utrolig flink å blogge  takk. Det jeg skulle si var bare at jeg koste meg kjempe mye i bergen i feiren (bilder og innkjøp kommer sikkert snaart..), og nå er det tilbake på skolen igjen...(Og da må jeg bare legge til at jeg fikk 6'er !!! på matteprøven vi hadde før ferien, applaus?)  OGSÅ!! må jeg for siste gang legge til at vi spillte kamp i går, og vann (som vanlig,hihi), og nåå trenger vi bare å vinne to kamper til så kommer vi på første plass i 1.divisjon:-D Nok skryt for idag,da.


orket ikke å ta på drakten igjen, hehe, ekstremt pent..

Snakkes! spiller dere fotball?

kinodate daipod bilder <3 Nå har jeg sett den curling filmen (kong curling?) med anne linn. Var passe bra, men verdt å se da. En ting jeg ikke har sagt til dere, er at jeg reiser til bergen med anne linn i morgen for å shoppee!  Har akuratt fått lønning, og må kjøpe inn litt  vinterklær. Men nååå skulle jeg egentlig vert på trening, men fortsetter heller å knaske ibux Snakkes!


Har dere høstferie denne uken? 

I need..

 new shoes
 happiness
 a cute boyfriend
 money
 designer clothes
1108209-9-1309181080259_large
 a sweet puppy 
 peace on earth
 holliday
 forever love
 hand bag
 a bestfriend
 hugs and kisses 
1108209-10-1313444406607_large

 
fame
 ice cream

_canon eos 500d, teks fra en t-shirt

Hva synst du om bildene?

litt nytt

Hei dere! Tenkte jeg kansje skulle blogge litt igjen, etter en 9-dagers pause. Savner en plass å dele alle bildene jeg tar (og jeg har kansje en smule lyst på solkort da......). Men nå er det uansett ferie   Har egentlig ikke noen planer for ferien, bortsett fra jeg og noen venniner sikkert skal en tur til bergen for å shoppe, og kansjekansje snoop dogg konsert i oslo på fredag. Mamma er ikke så keen på det, så tviler egentlig da. Oi, dette ble mye. Snakkes da!

hits